خزر – امروزه شهری موفق و پویا محسوب میشود که به لوازم و مناسبات توسعه اقتصادی پایبند بوده و برای کارآفرینان بسترسازی و تسهیلگری کند و همین است که یکی از مدیران ارشد اتاق بازرگانی ایران می گوید : ثروتمندترین شهرها در جهان آنهایی هستند که زایش دائمی کارآفرینی را در خود پرورش داده اند .
با توجه به این اصل سیاستگذاریهای شهری باید با نگاه به ایجاد فرصتها برای کارآفرینان و سرمایهگذاران باشد و مدیران شهری نیز وظیفه دارند با فراهم کردن زیرساخت و تعامل همهجانبه با سرمایهگذاران و کارآفرینان پاسخگوی نیازهای آنان در این مسیر شوند . چرا که یک شهر کار آفرین ثروت خلق می کند و یک شهر ضد اقتصاد ، فقر می زاید !
طبق چنین ایدهای است که شهرهای جدید شکل میگیرند و یا جذابیتهای خود را برای کارآفرینان افزایش میدهند . موضوعی که باعث شده شهرهای مهم با اعطای امتیازات چشمگیر مختلف وارد مسابقهای برای جذب هرچه بیشتر کارآفرینان شوند . اما آیا در رشت هم چنین است و آیا در برنامههای مدیریت شهری بهویژه شورای شهر و شهرداری فکری برای جذب کارآفرینان بزرگ و تشویق آنان میشود ؟ یا هنوز درگیر حرکات پوپولیستی چون امتیازدهی به چند دستفروش در نتیجه برهم خوردن نظم شهری برای رایآوری هستیم ؟!
آیا در مدیریت شهری عملا پا را بر گردن کارآفرینان گذاشته ایم ؟ آیا فریاد خفه شدن آنان شنیده می شود و یا فقط قرار است با فشار بر کارآفرینان و سرمایه گذاران ، تنها نمایش های پوپولیستی تکرار شوند؟!
اگر میزان بیکاری در یک شهر زیاد است و به مرز بحران رسیده مسئولیت بخش بزرگی از آن بر دوش مدیران شهری است که با فرصت سوزی و فراری دادن سرمایه گذاران ، فضای شهر را غیر اقتصادی کرده اند .
بی گمان حمایت از کارآفرینان تنها راه افزایش اشتغال و تولید ثروت و رفاه در یک شهر است پس باید فرصت های کارآفرینی در رشت ایجاد شود و این جز با حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران امکانپذیر نیست .
شهرداری رشت در دوران جدید علوی باید رویه خود را تغییر دهد و مسئولیت های خود را در این زمینه بپذیرد .
🔸 khazardaily.ir
🔻 @KhazarDaily
♦️خزر را در اینستاگرام هم دنبال کنید👇
instagram.com/khazardaily