۲۰۱۹۰۳۲۷_۲۲۱۸۰۸

خاموشی یک برند

۰۷ / ۰۱ / ۹۸
۲۱:۲۲

خزر- خبر انعکاس چندانی در رسانه ها نداشت چرا که برای بسیاری قابل باور نبود!
لبنیات سارا تولید انواع محصولات لبنی خود را متوقف کرد.
نام مهندس آسایش با لبنیات سارا و بهتر بگوییم با دوغ سارا مترادف است. او بود که اولین بار دوغ ایران را استاندارد کرد و برای دوغ ایرانی استانداردی جهانی تعریف و ثبت کرد و لبنیات سارا را به برند برتر گیلان تبدیل کرد.
آسایش بیش از ۲۵ سال پیش لبنیات سارا را در کارگاهی کوچک در احمدگوراب رشت بنا نهاد و چنان به کیفیت محصول خود اهمیت داد که شهرتی بزرگ یافت و با گذشت یک دهه توانست آن کارگاه کوچک را به کارخانه ای بزرگ در شهر صنعتی تبدیل کند و شاید حفظ همین کیفیت و احترام به سلامت مشتریان بود که باعث بالا رفتن هزینه های تولید و در نتیجه عدم امکان رقابت در بازار گردید.
بدین ترتیب با گذشت نزدیک به سه دهه، بازار از حضور انواع محصولات شیری برند سارا محروم گردید. کارخانه ای که نمونه موفقی از فعالیت بخش خصوصی در عرصه تولید و عرضه محصولات شیری بود، در هیاهوی نابسامانی های اقتصادی از فعالیت باز ماند تا لبنیات سارا به یک نوستالژی برای گیلان تبدیل شود.
اکنون امید می رود که لبنیات سارا بار دیگر با حمایت مسئولان به مدار تولید باز گردد تا مردم همچنان از محصولاتی مطمئن و با کیفیت بهره مند شوند.