هنگامی که چین درگیر ویروس مرگباری به نام کرونا شد کمتر کسی باور میکرد که به فاصله تنها چند ماه این بیماری جهانگیر شده و چنان ابعادی بیابد که تاکنون هیچ بیماری دیگری با تمامی جهان چنین نکرده بود.
کرونا چنان هولناک ظاهر شد که دبیر کل سازمان ملل از آن به عنوان بزرگترین بحران پس از جنگ جهانی دوم یاد کرد.
کرونا هر چند تعداد تلفات کمتری نسبت به دو جنگ جهانی اول و دوم داشته اما اثرات روانی و اقتصادی آن شاید چیزی کمتر از آن جنگها نداشته باشد. در جنگل جهانی اول حدود ۱۵ میلیون نفر کشته شدند این تعداد در جنگ جهانی دوم به حدود ۸۰ میلیون نفر رسید.
هر چند در دو جنگ جهانی بسیاری از کشورها از اثرات مستقیم آنها در امان ماندند اما در بحران کرونا هیچ کشوری مصون نماند. میلیونها نفر به این ویروس مبتلا شدند و صدها هزار نفر جان باختند.
تلفات این ویروس اگرچه به تعداد آنفلوآنزای اسپانیایی که در سال ۱۹۱۸ بسیاری از کشورها را آلوده کرد و موجب مرگ حداقل ۵۰ میلیون نفر شد، نرسید اما وحشتی همسان برای جهانیان آفرید. بدین سان از مبارزه جهانی با کرونا به عنوان جنگ جهانی نام برده میشود. جنگ جهانی کرونا
یک تحقیق سازمان ملل متحد نشان میدهد که پس از بحران کرونا حداقل نیم میلیارد نفر به تعداد فقیران جهان اضافه خواهد شد و این تنها بخشی از جنگی جهانی است که دنیا را تعطیل و بزرگترین رکود اقتصادی تاریخ را به کشورها تحمیل کرد.
جنگ جهانی کرونا/ رضا احمدی سراوانی
هنگامی که چین درگیر ویروس مرگباری به نام کرونا شد کمتر کسی باور میکرد که به فاصله تنها چند ماه این بیماری جهانگیر شده و چنان ابعادی بیابد که تاکنون هیچ بیماری دیگری با تمامی جهان چنین نکرده بود. کرونا چنان هولناک ظاهر شد که دبیر کل سازمان ملل از آن به عنوان بزرگترین بحران […]
- منبع : خزر
- دیدگاهها برای جنگ جهانی کرونا/ رضا احمدی سراوانی بسته هستند