تاریخ : شنبه, ۱۷ خرداد , ۱۳۹۹ 15 شوال 1441 Saturday, 6 June , 2020
1

تولید سالانه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن غذا در گیلان

  • کد خبر : 18274
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۹
تولید سالانه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن غذا در گیلان

رئیس جهادکشاورزی گیلان با بیان اینکه سالانه در گیلان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن غذا تولید می شود، تصریح کرد: ۷۵۰ هزار تن برنج در گیلان تولید می شود. به گزارش ایسنا، مهندس علیرضا شعبان نژاد در همایش «همیار طبیعت باشیم» که به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی در دانشکده کشاورزی دانشگاه […]

رئیس جهادکشاورزی گیلان با بیان اینکه سالانه در گیلان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن غذا تولید می شود، تصریح کرد: ۷۵۰ هزار تن برنج در گیلان تولید می شود.
به گزارش ایسنا، مهندس علیرضا شعبان نژاد در همایش «همیار طبیعت باشیم» که به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی در دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان برگزار شد، سربازان انفال را دلسوزان سرسبزی و زندگی خوب نسل های آینده دانست و اظهار کرد: استان گیلان به عنوان استانی که کمتر از یک درصد مساحد کشور را دارد، سرسبزترین استان کشور محسوب می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان جمعین ساکن استان را بالغ بر ۲٫۵ میلیون نفر دانست و افزود: در سال حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مسافر وارد استان می شوند و است لذا سالانه پذیرای ۵ میلیون نفر هستیم که هزینه های خاص زیست محیطی و منابع طبیعی را می طلبد.
وی فضای طبیعی گیلان را عامل جذب گردشگر دانست و عنوان کرد: مردم گیلان با وجود اقوام و مذاهب مختلف در کنار طبیعت دل انگیز، زندگی زیبایی در کنار هم دارند که نشان دهنده دید بلند گیلانیان است لذا استفاده از منابع طبیعی گیلان حق همه مردم ایران است اما کسی حق ندارد آرامش محیط زیست استان را به مخاطره بیاندازد و طبیعت را خراب کند.
این مقام مسئول با بیان اینکه گیلان حدود ۱۰ درصد از عرصه های جنگلی کل کشور را دارد، گفت: کشور ما خشک و کم آب بوده و افزایش جمعیت موجب افزایش مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی شده است لذا به دانش و تکنولوژی بیشتر جهت استفاده بهینه از آب برای تولید محصولات کشاورزی نیاز داریم.
شعبان نژاد با بیان اینکه در گیلان سالانه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن غذا تولید می شود، تصریح کرد: ۷۵۰ هزار تن برنج در گیلان تولید می شود لذا نیازمند کشاورزی علمی، مکانیزه و مقرون به صرفه در کاشت، داشت و برداشت هستیم، زیرا در این صورت به کشاورزی پایدار و اقتصادی خواهیم رسید.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان تولید در استان را ۳٫۳ درصد کشور دانست و یادآور شد: با توجه به وضعیت مناسب برنج امسال شاهد برنجکاری در اراضی تغییر کاربری شده بودیم که نشان دهنده سال زراعی خوب است.
این مقام مسئول شخم زمستانه را موجب ذخیره آب و از بین رفتن آفات دانست و متذکر شد: تاکنون ۷۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان شخم زمستانه زده شده است.
وی با تاکید بر لزوم اجرایی شدن طرح تنفس جنگل، خاطرنشان کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ثابت کرد که می توان با زراعت چوب، جنگل را حفظ کرد. صنوبرکاری در ۶۰ هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان تامین کننده نیاز به چوب است.
شعبان نژاد با بیان اینکه امسال ۸ هزار نهال به یاد ۸ هزار شهید استان گیلان توسط دانش آموزان غرس می شود، اضافه کرد: امیدواریم درختکاری توسط دانش آموزان به ۲۰ هزار اصله نهال افزایش یابد.

لینک کوتاه : http://khazardaily.ir/?p=18274
  • دیدگاه‌ها برای تولید سالانه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن غذا در گیلان بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.